Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
rozumiem

Dorsz w pomidorach z sosem neapolitańskim

Neapolitański
Neapolitański Light

Neapolitański

pdf

Składniki

czas przygotwania: 15'
  • Sos Neapolitański Łowicz

  • 4 polędwice lub filety z dorsza

  • pomidorki cherry żółte i czerwone

  • bazylia

Opis przygotowania

Do żaroodpornego naczynia wlej Sos Neapolitański Łowicz, dodaj umytą rybę oraz pomidorki cherry. Zapiekaj pod przykryciem przez 15 min.

Podawaj posypane koperkiem w towarzystwie warzyw na parze.