Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
rozumiem

Kokosowo-truskawkowy deser z tapioką i Czekodżemem

truskawka z belgijską czekoladą
truskawka z belgijską czekoladą Light

truskawka z belgijską czekoladą

pdf

Składniki

czas przygotwania: 90'
  • Czekodżem Truskawka Łowicz

  • 400 ml mleka kokosowego

  • 200 ml wody

  • 200 g truskawek

  • 60 g tapioki

  • 3 łyżeczki cukru (jeśli wolisz mniej słodką wersję - zrezygnuj z cukru)

  • 1 łyżka soku z cytryny

Opis przygotowania