Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
rozumiem

Komosa ryżowa na waniliowym mleku sojowym

brzoskwinia
brzoskwinia Light

brzoskwinia

pdf

Składniki

czas przygotwania: 30'
  • 175 g komosy ryżowej

  • 500 ml mleka sojowego waniliowego

  • 125 g płatków migdałowych

  • Konfitura z brzoskwiń Łowicz

Opis przygotowania

Komosę ryżową płuczemy pod bieżącą wodą, zalewamy mlekiem sojowym, doprowadzamy do wrzenia i gotujemy na małym ogniu ok. 15 min.

Gorącą komosę łączymy z płatkami migdałowymi i podajemy z łyżką Konfitury z Brzoskwiń Łowicz.