Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
rozumiem

Owsiane pankejki z dżemem truskawkowym

truskawka
truskawka Light

truskawka

pdf

Składniki

czas przygotwania: 15'
  • Dżem Truskawkowy Łowicz

  • 400g płatków owsianych

  • dojrzały banan

  • jajko

  • pół łyżeczki proszku do pieczenia

  • 400ml mleka

  • 1 łyżka miodu

  • 2 łyżki oleju

  • 1 łyżeczka soli

Opis przygotowania

Wszystkie składniki zblenduj na gładką masę. Odstaw na 10 minut. Na rozgrzanej patelni, bez tłuszczu piecz pankejki aż sie zarumienią. Podawaj z dżemem truskawkowym Łowicz.