Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
rozumiem

Regenerujący napój na "dzień po"

Passata classica
Passata classica Light

Passata classica

pdf

Składniki

czas przygotwania: 15'
  • 1 butelka Passaty pomidorowej Łowicz

  • 2/3 szklanki wody z kiszonych ogórków

  • 1 łyżka soku z limonki

  • szczypta pieprzu kajeńskiego

  • szczypta soli

Opis przygotowania

- Passatę wymieszaj z wodą po ogórkach kiszonych i sokiem z limonki, dopraw pieprzem kajeńskim oraz solą.

- Podawaj w szklankach udekorowanych selerem naciowym.